YNXCL-1
YNXCL-2
YNXCL-3
about_us

Babagan perusahaan kita

Apa sing kudu kita lakoni?

Qingdao Yinuoxin New Material Co., Ltd. dununge ana ing kutha gisik Qingdao sing apik, ing sisih wetan Teluk Jiaozhou, cedhak karo Expressway Qingyin. Jejer karo Bandara Qingdao Liuting, Terminal Wadhah Huangdao, Pelabuhan Qingdao, Terminal Kargo Massal Rizhao, transportasie trep lan lancar. Perusahaan kita duwe hak ngimpor lan ngekspor, lan minangka perusahaan sing ngasilake seri aditif karet lan adol produk kimia berkualitas tinggi.

ndeleng liyane

Produk sing panas

Produk kita

Hubungi kita kanggo album conto liyane

Kita duwe layanan sales lan manajemen profesional sing profesional, level tinggi, berkualitas tinggi

INGKIR SAIKI
  • Whether it is pre-sale or after-sale, we will provide you with the best service, allowing you to understand and use our products more quickly.

    Layanan Kita

    Apa wis adol utawa sawise adol, kita bakal menehi layanan paling apik, supaya sampeyan bisa ngerti lan nggunakake produk kanthi luwih cepet.

  • Since its establishment eight years ago, the company has been committed to providing high-quality and high-quality products to customers at home and abroad.

    Kualitas Kita

    Wiwit didegake wolung taun kepungkur, perusahaan wis setya nyedhiyakake produk bermutu lan berkualitas tinggi kanggo pelanggan ing omah lan luar negeri.

  • Our products have good quality and reputation, which enables us to set up many branches and distributors in our country.

    Kauntungan Kita

    Produk duwe kualitas lan reputasi apik, sing ngidini kita nyiyapake akeh cabang lan distributor ing negara kita.

Informasi paling anyar

warta

Waca liyane

Apa bedane Tween 80 lan Tween 20?

Ayo sinau babagan Tween 80 (uga dikenal kanthi jeneng Tween 80 utawa polysorbate 80) lan Tantara 20 (uga dikenal kanthi jeneng Tween 20) kanthi telung cara sing beda-beda. Sintesis antara 20: campuran poliethel ...

Aplikasi agen rilis internal silikon ing industri manufaktur

Suwe-suwe industri produk kasebut ngati-ati banget babagan aplikasi agen rilis internal silikon. Iki bisa uga ana gandhengane karo pangerten lan panggunaan produk sing beda. Ana sawetara kesalahpahaman babagan agen rilis ing silika gel One. Kanggo pengaruhe pri ...

Ing taun 2025, nilai pasar global karbohidrat dijangka mundhak dadi 10,34 milyar yuan

Potensi pasar karbohidrat Qingdao gedhe banget. Ditemokake yen sajrone limang taun sabanjure, bakal ana 10.34 milyar pasar yuan sing bakal dikembangake ing taun 2025. Sabanjure, ayo tututi bahan-bahan anyar Qingdao yinuoxin Carbomer minangka homopolymer asam akrilik, crosslinking utawa ikatan karo ...