Babagan Kita

Qingdao Yinuoxin New Material Co., Ltd.

Qingdao Yinuoxin New Material Co., Ltd. dununge ana ing kutha gisik Qingdao sing apik, ing sisih wetan Teluk Jiaozhou, cedhak karo Expressway Qingyin. Jejer karo Bandara Qingdao Liuting, Terminal Wadhah Huangdao, Pelabuhan Qingdao, Terminal Kargo Massal Rizhao, transportasie trep lan lancar. Perusahaan kita duwe hak ngimpor lan ngekspor, lan minangka perusahaan sing ngasilake seri aditif karet lan adol produk kimia berkualitas tinggi. Kita minangka perusahaan sing komprehensif sing spesialisasine produk kimia, bahan kimia farmasi, perantara bahan baku farmasi, riset ilmiah, produksi, penjualan lan layanan teknis. Perusahaan kasebut dununge ing kutha gisik Qingdao sing apik. Perusahaan kami utamane ngasilake seri Carbopol (U10, U20, U21, 2020, 2010, 910, 934, 940, 941, 971, 974, 980, 981, 990, 996, 676, 276, 276, 1342, 1382), polietilen glikol Seri PEG (PEG200 -PEG20000), cetakan seri agen pelepas internal karet Yijie (R-90, R-99), bubuk karet seri dispersant karet (PR-75, PR-85) poliethelin loro Alkohol (200 ~ 20000) seri, T interval (85, 80, 60, 40, 20) seri, seri papat pan (80, 60, 40, 20) lan bahan baku kimia liyane. Produk duwe kualitas lan reputasi apik, sing ngidini kita nyiyapake akeh cabang lan distributor ing negara kita.

0731a90563ecb55815591bd37a70ff0

Wiwit didegake wolung taun kepungkur, perusahaan wis setya nyedhiyakake produk bermutu lan berkualitas tinggi kanggo pelanggan ing omah lan luar negeri.
Perusahaan nggunakake sistem desain canggih lan nggunakake sistem manajemen mutu internasional internasional ISO9001 2000 kanggo manajemen. Kita duwe layanan sales lan manajemen profesional sing profesional, level tinggi, berkualitas tinggi. Tim sales duwe pengalaman sing akeh banget ing operasi perusahaan kimia. Ora mung duwe tim R&D dhewe, tim pemasaran lan tim layanan purna jual, nanging uga wis nggadhahi sesambungan koperasi jangka panjang sing apik karo lembaga riset ilmiah domestik lan asing lan perusahaan. Apa wis adol utawa sawise adol, kita bakal menehi layanan paling apik, supaya sampeyan bisa ngerti lan nggunakake produk kanthi luwih cepet. Sugeng rawuh kanca saka kabeh lapisan masarakat kanggo takon.