Produk

Carbomer1342

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Carbopol, uga dikenal minangka karbomer, minangka resin silang akrilik sing disambung karo asam akrilik dening pentaerythritol lan liya-liyane. Iki minangka regulator reologi sing penting banget. Sawise netralake, Carbomer minangka matriks gel sing apik banget kanthi penebalan, penundaan lan panggunaan penting liyane. Wis proses sing gampang lan stabilitas sing apik. Iki digunakake kanthi akeh ing emulsi, krim lan gel.

图片 1

Jeneng Kimia: Resin Asam Polyacrylic sing gegandhengan karo salib

Struktur Molekuler: - [-CH2-CH-] N-COOH

Katon:bubuk bubuk putih

Nilai PH: 2.5-3.5

Konten lembab%: ≤2,0%

Viskositas: 20000 ~ 40000 mPa.s

Isi asam karboksilat%: 56,0—68,0%

Heavy Metal (ppm): ≤20ppm

Pelarut Sisa%: 0,2%

Karakteristik: Nduwe efek penebalan sing efisien banget lan bisa ngasilake banyu bening utawa gel banyu alkohol, lan bisa nolak ion kanthi efisien.
Rang Aplikasi:Iki minangka sistem pangiriman obat parsial lan duwe efek polimerisasi lan emulsifikasi. Ing lingkungan elektrolit, iki uga modifikasi rheologi sing apik.

Carbomer - Identifikasi

Pilih produk 0,1 g, tambah banyu 20ml lan larutan natrium hidroksida 10% 0,4ml, yaiku bentuk gel.
Entuk 0,1g produk iki, tambahake banyu 10 ml, goncang kanthi apik, tambahkan solusi indikator biru thymol biru, mesthine oranye. Pilih 0,1 LG produk iki, tambahake banyu 10 ml, kocok kanthi apik, tambah solusi indikator abang cresol 0,5 ml, mesthine kudu kuning.
Coba 0.lg produk iki, tambahkan banyu 10ml, larang regane pH dadi 7,5 nganggo larutan natrium hidroksida lmol / L, tambah 2 ml larutan gasifikasi 10% kalsium nalika diaduk, lan enggal ngasilake endhas putih.
Spektrum penyerapan infra merah (aturan umum 0402) produk iki kudu duwe karakteristik panyerepan ing nomer gelombang 1710cm-1 ± 5cm-1, 1454cm-1 ± 5cm-1, 1414cm-1 scrrt1, 1245cm-1 ± 5cm-1, 1172cm-1 ± 5ccm-1, 1115cm-1 ± 5citt1 lan 801cm-1 ± 5citt1, ing antarané 1710cm-1 duwé panyerepan paling kuat.
Metode Pengepakan: Karton 10kg        

Standar Kualitas: CP2015

Beting:telung taun

Panyimpenan lan Transportasi: Produk iki non-beracun, tahan api, minangka pangiriman bahan kimia umum, disegel lan disimpen ing panggonan sing garing.

Ujar:perusahaan kita uga nyedhiyakake macem-macem jinis produk seri Carbopol.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita