Produk

Carbomer940

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Carbopol, uga dikenal minangka karbomer, minangka resin silang akrilik sing disambung karo asam akrilik dening pentaerythritol lan liya-liyane. Iki minangka regulator reologi sing penting banget. Sawise netralake, Carbomer minangka matriks gel sing apik banget kanthi penebalan lan penundaan. Iki gampang, stabil lan digunakake ing emulsi, krim lan gel.
Carbomer940
Jeneng Kimia: Resin Asam Polyacrylic sing gegandhengan karo salib

Struktur Molekuler: - [-CH2-CH-] N-COOH

Katon: bubuk bubuk putih

Nilai PH: 2.5-3.5

Konten Kelembapan%: ≤2,0%

Viskositas:40000 ~ 60000 mPa.s

Isi asam karboksilat%: 56,0—68,0%

Logam abot (ppm): ≤20ppm

Pelarut Sisa%: 0,2%

Karakteristik:duwe viskositas sing dhuwur lan efek ngatasi sing apik.
Range Aplikasi:Iki digunakake kanggo formulasi topikal lan cocog kanggo nyiapake gel, krim lan agen kopling. Karbomer lan resin akrilik sing disambung salib uga produk seri asam polakrilat silang iki digunakake saiki, lan asring digunakake ing losyen topikal, krim lan gel. Ing lingkungan sing netral, sistem karbohidrat minangka matriks gel sing apik banget kanthi tampilan kristal lan sentuhan sing apik, mula cocog kanggo nyiyapake krim utawa gel. Kajaba iku, duwe teknik proses sing gampang, stabilitas sing apik, lan sampeyan bakal kepenak sawise digunakake, mula entuk aplikasi sing luwih jembar ing administrasi sebagean, utamane ing kulit lan gel kanggo mripat. Polimer kasebut digunakake kanggo ngoptimalake sifat rheologis larutan banyu.

Metode Pengepakan:Karton 10kg        

Standar Kualitas: CP2015

Beting: telung taun
Panyimpenan lan Transportasi: Produk iki ora beracun, tahan api, minangka pangiriman bahan kimia umum, disegel lan disimpen ing panggonan sing garing.
Standar Farmakopoeia Carbomer
CP-2015

Watake bubuk bubuk putih Sisa ing Pengapian ,% ≤2.0
Nilai PH 2.5-3.5 Heavy Metal (ppm) ≤20
Konten Benzol% ≤0.0002 Viskositas (pa.s) 15 ~ 30
Konten Kelembapan% ≤2.0 Tekad Konten% 56.0 ~ 68.0

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita