Produk

Carbopol 20

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Jeneng: Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
Carbomer 20 minangka kopolimer akrilat salib sing dimodifikasi hidrofobik, nyedhiyakake viskositas moderat nganti dhuwur kanthi sifat aliran lancar. Iki menehi efisiensi penebalan sing apik banget ing kisaran pH sing jembar sing dadi pilihan apik kanggo aplikasi sing amba. NM-Carbomer 20 awake lan nyebar kanthi cepet sawetara menit, sing cocog karo kabutuhan panggunaan formulator. Iki nduweni toleransi elektrolit sing luwih dhuwur lan ngatasi aktifitas surfaktan sing luwih dhuwur, cocog banget kanggo digunakake ing formulasi sing ngemot minyak, bahan-bahan botani, utawa aktif kaya Sodium PCA. Sanajan konsentrasi dhuwur, Carbomer20 njaga kejelasan sing apik banget. Carbomer 20 minangka kopolimer akrilat sing diowahi kanthi hidrofobik. Saliyane fungsi penebalan lan penundaan efisiensi tinggi resin kappa tradisional, produk bisa mandiri lan bubar sajrone sawetara menit, nyedhiyakake viskositas medium nganti dhuwur, lan duwe kinerja penebalan sing akeh ing macem-macem pH; sekaligus, bisa digunakake ing sistem sing ngemot surfaktan moderat, sing bisa nyedhiyakake resistensi elektrolit lan perasaan sing unik kanggo formulasi, saengga cocog karo akeh aplikasi. Mula, minangka modifikasi rheologis sing larut ing banyu, produk kasebut bisa menehi kaluwihan penting kanggo para perancang formula produk.

Carbopol 20Fitur lan Wuku  

Cepet mandhiri tanpa udan
Stabilisasi formulasi sing ngandung surfaktan lan elektrolit
Kinerja banget kanggo nyetabilake lan nundha bahan-bahan sing ora larut
Kejelasan sing apik banget
Efisien Kandel

Aplikasi sing Disaranake

Sanitizer Tangan
Gel Styling Rambut
Lotion Tangan lan Awak
Losyen Bayi
Sanitizer Tangan
Gel Pelembab
Lotion sunscreen
Gels Mandi
Sampo    

Pedoman Formula

Panggunaan normal 0,2 nganti 1,5 wt%
Taburkan polimer ing lumah banyu lan udan udan dhewe   
Agitasi kudu diproses kanthi lembut
Pra-utawa sawise netralisasi bisa ditindakake, gumantung karo aplikasi

Metode Pengepakan:Karton 20kg 

Umur rak:24 wulan
      
Ujar: perusahaan kita uga nyedhiyakake macem-macem jinis produk seri Carbopol.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita