Produk

  • Carbopol 10

    Carbopol 10

    Jeneng: Carbomer Carbopol Carbomer 10 minangka wêdakakêna putih, asam polakrilat silang sing dipolimerisasi ing sistem cosolvent sing disenengi toksikologis. Sifat mandhiri dhewe lan low dusting dadi gampang digunakake kanggo proses sing efisien. Iki minangka modifikasi rheologi sing efisien banget sing bisa nyedhiyakake viskositas lan bentuk gel sing jelas utawa gel hidrokar alkohol lan krim. Aliran cekak, sifat non-drip iku cocog kanggo aplikasi kayata gel sing jelas, ...
  • Polyethylene Glycol 8000 Peg 8000

    Polyethylene Glycol 8000 Peg 8000

    Komposisi kimia Kondensasi etilena oksida Tipe Nonionic CAS 25322-68-3 Indikator teknis Spesifikasi Penampilan (25 ℃) ColorandlustrePt-Co HydroxylvaluemgKOH / g Bobot molekul Titik solidifikasi content Isi banyu (%) Nilai PH1% Larutan banyu que PEG-200 Cairan transparan tanpa warna Color 20 510 ~ 623 180 ~ 220 - ≤0.5 5.0 ~ 7.0 PEG-300 Cairan transparan tanpa warna ≤20 340 ~ 416 270 ~ 330 - ≤0.5 5.0 ~ 7.0 PEG-400 Cairan transparan tanpa warna ≤20 255 ~ 312 360 ~ 440 4 ~ 10 ≤0.5 5.0 ~ 7.0 ...
  • Polyethylene Glycol 4000 Peg4000

    Polyethylene Glycol 4000 Peg4000

    PEG-4000 digunakake ing tablet, kapsul, film, pil ngeculake, supositoria, lsp. PEG-4000 lan 6000 digunakake minangka bahan bakar ing industri farmasi, persiapan supositoria lan tempel, agen pelapis ing industri kertas kanggo nambah gencar lan lancar kertas , aditif ing industri karet kanggo nambah pelumasan lan plastisitas produk karet, nyuda konsumsi daya kanggo ngolah lan nambah umur layanan produk karet. Bisa digunakake minangka matriks ing industri obat lan kosmetik kanggo adju ...
  • Carbopo 1342

    Carbopo 1342

    Jeneng: Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Carbomer1342 Carbopol1342 minangka kopolimer akrilat sing ana gandhengane kanthi hidrofobik. Nduweni properti arus kenthel sing dawa, menehi kenthel banget lan nundha kemampuan utamane ing sistem surfaktan lan mbentuk gel sing jelas. Properti iki ndadekake produk kasebut cocog banget kanggo solusi banyu utawa dispersi sing ngemot uyah larut. Kajaba iku, wis nambah kompatibilitas kanggo nambah lan menehi nilai ...
  • Mold Yijie R-90 Internal Additive Mold Release Agent Series

    Seri Agen Rilis Cetakan Aditif internal Yijie R-90

    Komposisi: campuran sabun logam saka surfaktan sintetik Tampilan eksternal: bubuk putih utawa partikel Periode panyimpenan: rong taun Paket: Kertas komposit Kraft tas kertas anyaman Berat Bersih: 25 kg / tas Tipe karet sing ditrapake Karet alam (NR), karet butadiena (BR ), Karet Styrene-Butadiene (SBR), Karet Isoprene (IR), Karet Neoprene (CR), Karet Butil (IIR), EPDM, karet polietilen klorosulfonat (CSM), Fluororubber (FKM), karet nitril (NBR) lan karet daur ulang bisa ditrapake kanggo ban a ...
  • Ethylene Glycol

    Etilena Glikol

    etilen glikol (etilen glikol) uga diarani "glikol", "1,2-etilen glikol", dicekak dadi EG. Formula kimia (CH2OH) 2 minangka diol sing paling gampang. Etilena glikol ora ana warna, tanpa ambu lan cairan manis, beracun kanggo kewan, lan dosis mematikan manungsa udakara 1,6 g / kg. Etilen glikol bisa larut karo banyu lan aseton, nanging kelarutan eter kasebut cukup sithik. Digunakake minangka pelarut, agen antifreeze lan bahan baku kanggo poliester sintetis. Properti Fisik ...
  • Jiaoyisan Pr-85 Additive Dispersant Series

    Seri Dispersan Aditif Jiaoyisan Pr-85

    Fitur Komposisi: campuran sabun logam saka surfactant sintetikTampilan: partikel putih utawa kekuninganSorase Batas wektu: produk bakal disimpen ing gudang sing berventilasi, garing lan ora korosif suwene rong taun. Kemasan: kemasan lapisan ganda saka kantong plastik lan tas kertas anyaman komposit Bobot Bersih: 25 kg / tas 1. Bisa nyuda viskositas Mooney saka senyawa karet, ningkatake dispersibilitas karbon ireng lan agen senyawa, lan menehi kompaun karet karo bes ...
  • Jiaoyisan Pr-75 Additive Dispersant Series

    Seri Dispersan Aditif Jiaoyisan Pr-75

    Fitur Komposisi: campuran sabun logam saka surfaktan sintetis. Panampilan: partikel coklat putih / kuning. Watesan wektu panyimpenan: produk bakal disimpen ing gudang sing berventilasi, garing lan ora korosif suwene rong taun. Kemasan: kemasan lapisan pindho saka kantong plastik lan tas kertas anyaman komposit. Bobot Bersih: 25 kg / tas. 1. Bisa nyuda viskositas Mooney saka senyawa karet, ningkatake dispersibilitas karbon ireng lan agen senyawa, lan menehi senyawa karet kanthi ...
  • Carbopol 1382

    Carbopol 1382

    Jeneng: asam akrilik (ester) / C10-30 alkyacrylate polimer sing ana hubungane karo Carbomer 1382 nggunakake cyclohexane lan ethyacetate minangka pelarut, sing bisa nyedhiyakake kinerja suspensi lan stabilitas sing padha karo Carbomer1342. Minangka rheologicamodifier sing larut ing banyu, nduweni kinerja penebalan sing apik banget lan transmisi ringan ing alcohosystem banyu; Sanalika, produk kasebut nduweni toleransi uyah sing apik banget lan kompatibilitas sing apik karo surfaktan; Utamane cocog kanggo gel sterilisasi. Alkohogel Banyu, ...
  • Carbopol 990

    Carbopol 990

    Jeneng: Carbomer990 Carbopol990 Carbomer 990 Carbopol 990 yaiku polimer polisikrilat sing gegandhengan, polimerisasi ing sistem pelarut etil asetat lan sikloheksana. Bisa nyedhiyakake viskositas sing dhuwur, penebalan banget lan nundha kinerja kanthi dosis rendah. Sifat aliran cendhak (non-drip) iku cocog kanggo aplikasi kayata gel bening, gel hidrok alkohol, krim. Yen dietralisir karo alkali, mbentuk banyu bening utawa gel hidrok alkohol lan krim. Carbomer990 iku sawijining ...
  • Carbopol 276

    Carbopol 276

    Jeneng: Keterangan Carbomer Carbopol Carbomer 276 minangka polimer polisikilat silang kanthi kemampuan pelembab sing kuat, tumindak dadi penebalan sing efisien lan dosis rendah, stabilisator lan agen sing nundha. Iki bisa ningkatake nilai panen lan rheologi zat cair, mula gampang entuk bahan larut (granual, drop minyak) sing ditundha kanthi dosis rendah. Iki digunakake ing aplikasi HI&I lan formulasi sing stabilitas oksidatif lan efektivitas biaya minangka syarat utama. C ...
  • Carbopol  676

    Carbopol 676

    Jeneng: Carbomer676 Carbopol676 Carbomer 676 Carbopol 676 polimer minangka polimer asam polakrilik sing nyambung banget. Iki nduweni ciri aliran cendhak lan kinerja viskositas sing cukup dhuwur. Dianjurake kanggo digunakake ing perawatan piring otomatis, pembersih permukaan hard, sistem pembersih perawatan omah, bahan bakar permata lan sistem industri umum liyane. Nduweni stabilitas viskositas sing apik nalika ana klorin pemutih klorin lan khasiat sing apik ing sistem pH sing dhuwur. Fitur lan Keuntungan Propert aliran cendhak ...