Hubungi Kita

Qingdao Yinuoxin New Material Co., Ltd.

Alamat

400 Dalan Tieqishan, Qingdao, Shandong, China

Telpon

18661478889

0532 66569009

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita