Produk

  • Carbopol 10

    Carbopol 10

    Jeneng: Carbomer Carbopol Carbomer 10 minangka wêdakakêna putih, asam polakrilat silang sing dipolimerisasi ing sistem cosolvent sing disenengi toksikologis. Sifat mandhiri dhewe lan low dusting dadi gampang digunakake kanggo proses sing efisien. Iki minangka modifikasi rheologi sing efisien banget sing bisa nyedhiyakake viskositas lan bentuk gel sing jelas utawa gel hidrokar alkohol lan krim. Aliran cekak, sifat non-drip iku cocog kanggo aplikasi kayata gel sing jelas, ...
  • Carbopo 1342

    Carbopo 1342

    Jeneng: Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Carbomer1342 Carbopol1342 minangka kopolimer akrilat sing ana gandhengane kanthi hidrofobik. Nduweni properti arus kenthel sing dawa, menehi kenthel banget lan nundha kemampuan utamane ing sistem surfaktan lan mbentuk gel sing jelas. Properti iki ndadekake produk kasebut cocog banget kanggo solusi banyu utawa dispersi sing ngemot uyah larut. Kajaba iku, wis nambah kompatibilitas kanggo nambah lan menehi nilai ...
  • Carbopol 1382

    Carbopol 1382

    Jeneng: asam akrilik (ester) / C10-30 alkyacrylate polimer sing ana hubungane karo Carbomer 1382 nggunakake cyclohexane lan ethyacetate minangka pelarut, sing bisa nyedhiyakake kinerja suspensi lan stabilitas sing padha karo Carbomer1342. Minangka rheologicamodifier sing larut ing banyu, nduweni kinerja penebalan sing apik banget lan transmisi ringan ing alcohosystem banyu; Sanalika, produk kasebut nduweni toleransi uyah sing apik banget lan kompatibilitas sing apik karo surfaktan; Utamane cocog kanggo gel sterilisasi. Alkohogel Banyu, ...
  • Carbopol 990

    Carbopol 990

    Jeneng: Carbomer990 Carbopol990 Carbomer 990 Carbopol 990 yaiku polimer polisikrilat sing gegandhengan, polimerisasi ing sistem pelarut etil asetat lan sikloheksana. Bisa nyedhiyakake viskositas sing dhuwur, penebalan banget lan nundha kinerja kanthi dosis rendah. Sifat aliran cendhak (non-drip) iku cocog kanggo aplikasi kayata gel bening, gel hidrok alkohol, krim. Yen dietralisir karo alkali, mbentuk banyu bening utawa gel hidrok alkohol lan krim. Carbomer990 iku sawijining ...
  • Carbopol 276

    Carbopol 276

    Jeneng: Keterangan Carbomer Carbopol Carbomer 276 minangka polimer polisikilat silang kanthi kemampuan pelembab sing kuat, tumindak dadi penebalan sing efisien lan dosis rendah, stabilisator lan agen sing nundha. Iki bisa ningkatake nilai panen lan rheologi zat cair, mula gampang entuk bahan larut (granual, drop minyak) sing ditundha kanthi dosis rendah. Iki digunakake ing aplikasi HI&I lan formulasi sing stabilitas oksidatif lan efektivitas biaya minangka syarat utama. C ...
  • Carbopol  676

    Carbopol 676

    Jeneng: Carbomer676 Carbopol676 Carbomer 676 Carbopol 676 polimer minangka polimer asam polakrilik sing nyambung banget. Iki nduweni ciri aliran cendhak lan kinerja viskositas sing cukup dhuwur. Dianjurake kanggo digunakake ing perawatan piring otomatis, pembersih permukaan hard, sistem pembersih perawatan omah, bahan bakar permata lan sistem industri umum liyane. Nduweni stabilitas viskositas sing apik nalika ana klorin pemutih klorin lan khasiat sing apik ing sistem pH sing dhuwur. Fitur lan Keuntungan Propert aliran cendhak ...
  • Mold Yijie R-99 Internal Additive Mold Release Agent Series01

    Cetakan Yijie R-99 Cetakan Aditif Internal Rilis Agen Seri01

    Komposisi: campuran sabun logam saka surfaktan sintetis Tampilan eksternal: bubuk putih utawa partikel Periode panyimpenan: rong taun Paket: Kertas komposit Kraft tas kertas anyaman Berat Bersih: 25 kg / tas Jenis Karet Berlaku Karet alami (NR), karet butadiena (BR ), Karet Styrene-Butadiene (SBR), Karet Isoprene (IR), Karet Neoprene (CR), Karet Butil (IIR), EPDM, karet polietilen klorosulfonat (CSM), Fluororubber (FKM), karet nitril (NBR) lan karet daur ulang bisa ditrapake kanggo ban a ...
  • Carbopol 2020

    Carbopol 2020

    Jeneng: Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Carbomer2020 minangka copolymer acid polyacrylic-cross. Nduweni properti arus kenthel sing dawa, menehi kenthel banget lan nundha kemampuan utamane ing sistem surfaktan lan mbentuk gel sing jelas. NM-Carbomer2020 nduweni kemampuan kanggo udan kanthi cepet nanging hidrat alon-alon, tanpa udan kanthi laju sing luwih murah. Fitur iki nggawe gampang dibubarake lan dipompa lan nangani proses amarga viskositas dispersi sing kurang sadurunge ...
  • Carbopol 996

    Carbopol 996

    Jeneng: Carbomer996 Carbopol996 Carbomer 996 Carbopol996 minangka polimer polyacrylate sing gegandhengan. Iki digunakake minangka modifikasi rheologi sing efisien banget, sing bisa menehi viskositas sing dhuwur, penebalan sing apik lan nundha kinerja kanthi dosis rendah. Iki uga digunakake ing lotion O / W lan krim minangka agen suspensi sing disenengi. Fitur lan Mupangate Aliran cendhak Viskositas dhuwur Kemampuan suspending, kenthel lan stabilisasi Aplikasi Rekomendasi Gaya rambut gel Moisturi ...
  • Carbopol 981

    Carbopol 981

    Jeneng: Carbomer 981 Carbopol 981 Carbomer 981 Carbopol981 minangka polimer polyacrylate sing gegandhengan. Performa padha karo Carbomer 941. nanging polimerisasi ing sistem co-solvent etil asetat lan sikloheksana. Fitur lan Keuntungan Properti aliran dawa sing luar biasa Efisien banget ing konsentrasi moderat lan kurang. Jelas banget Aplikasi sing disaranake Losyen topikal, krim lan gel sing cetha Gel sistem ionik moderat Pedoman Formula Dosis sing disaranake khas 0,2 ~ 1,5%. Kanggo dis ...
  • Carbopol 980

    Carbopol 980

    Jeneng: Carbomer Carbomer 980 Carbopol 980 minangka polimer polyacrylate sing gegandhengan, polimerisasi ing sistem pelarut etil asetat lan sikloheksana. Bisa nyedhiyakake viskositas sing dhuwur, penebalan banget lan nundha kinerja kanthi dosis rendah. Sifat aliran cendhak (non-drip) iku cocog kanggo aplikasi kayata gel bening, gel hidrok alkohol, krim. Yen dietralisir karo alkali, mbentuk banyu bening utawa gel hidrok alkohol lan krim. Fitur Lan Wuku Short ...
  • Carbopol 941

    Carbopol 941

    Jeneng: Carbomer 941 Carbopol 941 Carbomer 941 Carbopol941 minangka polimer polyacrylate sing ana hubungane karo sifat aliran dawa sing luar biasa ing lendiran. Iki menehi kajelasan sing apik banget kanggo gel lan menehi emulsi permanen lan suspensi nalika viskositas sithik, sanajan uga sistem ionik. Carbopol941: aliran dawa, viskositas sithik, kejelasan tinggi, resistensi moderat kanggo resistensi ion lan geser, cocok kanggo gel lan emulsi. Fitur lan Keuntungan Properti aliran dawa sing pinunjul efisiensin ...