Produk

  • Polyethylene Glycol 8000 Peg 8000

    Polyethylene Glycol 8000 Peg 8000

    Komposisi kimia Kondensasi etilena oksida Tipe Nonionic CAS 25322-68-3 Indikator teknis Spesifikasi Penampilan (25 ℃) ColorandlustrePt-Co HydroxylvaluemgKOH / g Bobot molekul Titik solidifikasi content Isi banyu (%) Nilai PH1% Larutan banyu que PEG-200 Cairan transparan tanpa warna Color 20 510 ~ 623 180 ~ 220 - ≤0.5 5.0 ~ 7.0 PEG-300 Cairan transparan tanpa warna ≤20 340 ~ 416 270 ~ 330 - ≤0.5 5.0 ~ 7.0 PEG-400 Cairan transparan tanpa warna ≤20 255 ~ 312 360 ~ 440 4 ~ 10 ≤0.5 5.0 ~ 7.0 ...
  • Polyethylene Glycol 4000 Peg4000

    Polyethylene Glycol 4000 Peg4000

    PEG-4000 digunakake ing tablet, kapsul, film, pil ngeculake, supositoria, lsp. PEG-4000 lan 6000 digunakake minangka bahan bakar ing industri farmasi, persiapan supositoria lan tempel, agen pelapis ing industri kertas kanggo nambah gencar lan lancar kertas , aditif ing industri karet kanggo nambah pelumasan lan plastisitas produk karet, nyuda konsumsi daya kanggo ngolah lan nambah umur layanan produk karet. Bisa digunakake minangka matriks ing industri obat lan kosmetik kanggo adju ...
  • Polyethylene Glycol 20000 Peg20000

    Polyethylene Glycol 20000 Peg20000

    Polyethylene glycol 20000 - sifat Produk iki minangka bahan granular putih. Larut ing banyu, larut ing sawetara pelarut organik. Solusine duwe viskositas dhuwur ing konsentrasi kurang, lan bisa diproses kanthi kalender, ekstrusi lan casting. Resin termoplastik sing kompatibel karo resin liyane. Tahan terhadap erosi bakteri lan kurang higroskopis ing atmosfer. Polyethylene glycol 20000 - Standar Produk iki campuran etilena oksida lan ...
  • Polyethylene Glycol10000  Peg10000

    Polyethylene Glycol10000 Peg10000

    Polyethylene glycol 10000 - sifat Produk iki minangka bahan granular putih. Larut ing banyu, larut ing sawetara pelarut organik. Solusine duwe viskositas dhuwur ing konsentrasi kurang, lan bisa diproses kanthi kalender, ekstrusi lan casting. Resin termoplastik sing kompatibel karo resin liyane. Tahan terhadap erosi bakteri lan kurang higroskopis ing atmosfer. Polyethylene glycol 10000 - Standar Produk iki campuran etilena oksida lan ...
  • Polyethylene Glycol 6000 Peg6000

    Polyethylene Glycol 6000 Peg6000

    Polietilen glikol 6000 disiapake kanthi polimerisasi etilen glikol cair ing suhu dhuwur, tekanan dhuwur utawa tekanan kurang. Polyethylene glycol 6000 (PEG-6000) Jeneng Inggris: macrogol 6000-992 produk iki minangka campuran etilena oksida lan polikondensasi banyu, rumus molekul yaiku ho (CH2CH2O) NH, ing endi kalebu rata-rata jumlah oksitilin. karakter Produk iki serpihan waxy putih utawa bubuk granular, ambune wangi. Produk kasebut larut ing banyu utawa etan ...
  • Polyethylene Glycol 3350 Peg3350

    Polyethylene Glycol 3350 Peg3350

    Polietilen glikol 3350 - nggunakake resin Poli (etilena oksida) minangka homopolymer bobot molekul dhuwur sing dibentuk kanthi polimerisasi pembukaan dering etilena oksida kanthi katalisis heterogen. Tilas diarani polietilen glikol lan polixyethylene sing nomer loro. Polyethylene oxide (PEO) nduweni sifat flocculation, penebalan, pelepasan alon, pelumasan, dispersi, retensi lan penylametan banyu. Cocog kanggo obat, pupuk kimia, papermaking, keramik, deterjen, cos ...
  • Peg400 Polyethylene Glycol 400

    Peg400 Polyethylene Glycol 400

    Polyethylene glycol duwe sifat sing beda-beda gumantung saka bobot molekul, wiwit cairan kental tanpa warna lan tanpa bau nganti solid lilin. Nalika bobot molekul 200-600, cairan kasebut ing suhu kamar. Nalika bobote molekul luwih saka 600, umure dadi semi-padhet. Kanthi bedane bobot molekul rata-rata, sifat kasebut uga beda. Saka cairan kenthel sing ora ana warna lan tanpa ambu, nganti padhet waxy. Kanthi nambah bobot molekul, hygroscopicity dec ...
  • Peg300 Polyethylene Glycol 300

    Peg300 Polyethylene Glycol 300

    Polietilen glikol lan polietilen glikol asam lemak ester digunakake ing industri kosmetik lan farmasi. Amarga sifat poliethelin glikol sing apik, kelarutan banyu, ora gampang owah, inersia fisiologis, entheng, pelincir lan wetting, kulit alus, panggunaan pasca sing nyenengake, lsp. Viskositas, nyerep kelembapan lan struktur produk bisa diganti kanthi nggunakake polietilen glikol kanthi biji bobot molekul sing beda. Polyethylene glycol (Mr <2000) kanthi relati ...
  • Peg200 Polyethylene Glycol 200

    Peg200 Polyethylene Glycol 200

    Peg-200: Bisa digunakake minangka medium kanggo sintesis organik lan operator panas kanthi sarat sing luwih dhuwur. Bisa digunakake minangka humectant, pelarut sing nambah uyah anorganik lan regulator viskositas ing industri kimia saben dina. Digunakake minangka agen pelembut lan antistatik ing industri tekstil; Digunakake minangka agen pembasahan ing industri kertas lan industri pestisida. Pelumas, kelembapan, dispersibilitas, perekat, agen antistatik lan empuk sing apik banget; Aplikasi: Bahan kimia saben dina: pengawet pasta gigi, wong ...