Produk

  • Jiaoyisan Pr-85 Additive Dispersant Series

    Seri Dispersan Aditif Jiaoyisan Pr-85

    Fitur Komposisi: campuran sabun logam saka surfactant sintetikTampilan: partikel putih utawa kekuninganSorase Batas wektu: produk bakal disimpen ing gudang sing berventilasi, garing lan ora korosif suwene rong taun. Kemasan: kemasan lapisan ganda saka kantong plastik lan tas kertas anyaman komposit Bobot Bersih: 25 kg / tas 1. Bisa nyuda viskositas Mooney saka senyawa karet, ningkatake dispersibilitas karbon ireng lan agen senyawa, lan menehi kompaun karet karo bes ...
  • Jiaoyisan Pr-75 Additive Dispersant Series

    Seri Dispersan Aditif Jiaoyisan Pr-75

    Fitur Komposisi: campuran sabun logam saka surfaktan sintetis. Panampilan: partikel coklat putih / kuning. Watesan wektu panyimpenan: produk bakal disimpen ing gudang sing berventilasi, garing lan ora korosif suwene rong taun. Kemasan: kemasan lapisan pindho saka kantong plastik lan tas kertas anyaman komposit. Bobot Bersih: 25 kg / tas. 1. Bisa nyuda viskositas Mooney saka senyawa karet, ningkatake dispersibilitas karbon ireng lan agen senyawa, lan menehi senyawa karet kanthi ...