Produk

  • Mold Yijie R-90 Internal Additive Mold Release Agent Series

    Seri Agen Rilis Cetakan Aditif internal Yijie R-90

    Komposisi: campuran sabun logam saka surfaktan sintetik Tampilan eksternal: bubuk putih utawa partikel Periode panyimpenan: rong taun Paket: Kertas komposit Kraft tas kertas anyaman Berat Bersih: 25 kg / tas Tipe karet sing ditrapake Karet alam (NR), karet butadiena (BR ), Karet Styrene-Butadiene (SBR), Karet Isoprene (IR), Karet Neoprene (CR), Karet Butil (IIR), EPDM, karet polietilen klorosulfonat (CSM), Fluororubber (FKM), karet nitril (NBR) lan karet daur ulang bisa ditrapake kanggo ban a ...