Produk

  • Ethylene Glycol

    Etilena Glikol

    etilen glikol (etilen glikol) uga diarani "glikol", "1,2-etilen glikol", dicekak dadi EG. Formula kimia (CH2OH) 2 minangka diol sing paling gampang. Etilena glikol ora ana warna, tanpa ambu lan cairan manis, beracun kanggo kewan, lan dosis mematikan manungsa udakara 1,6 g / kg. Etilen glikol bisa larut karo banyu lan aseton, nanging kelarutan eter kasebut cukup sithik. Digunakake minangka pelarut, agen antifreeze lan bahan baku kanggo poliester sintetis. Properti Fisik ...