Produk

  • Polyethylene Glyeol 200

    Polyethylene Glyeol 200

    Komposisi Kimia: kondensat etilena oksida Tipe: nonionik Spesifikasi: PEG200, 300, 400, 600, 800, 1000, 1500, 2000, 3000, 4000, 6000, 8000 Aplikasi Utama: Cairan oral utamane digunakake kanggo larutan lisan lan pelarut cair liyane, utamane nduweni kelarutan sing apik kanggo propolis sing ana ing produk perawatan seri propolis, kayata propolis oral, kapsul alus lan liya-liyane. Metode Kemasan: Drum plastik plastik 50kg Umur rak: Telung taun Standar Kualitas: Panyimpenan CP2015 a ...
  • Polyethylene Glyeol 300 PEG 300

    Polyethylene Glyeol 300 PEG 300

    Aplikasi Utama: Produk iki ora beracun, ora iritasi lan nduweni kelarutan banyu, kompatibilitas, pelumasan, adhesi lan stabilitas termal sing apik. Dadi, seri PEG-300 cocog kanggo nyiyapake kapsul alus. Iki nduweni kompatibilitas sing jembar karo macem-macem pelarut, dadi pelarut lan pelarut sing apik lan digunakake ing persiyapan cair, kayata solusi oral, tetes mata, lan liya-liyane. Standar: Panyimpenan CP2015 lan ...
  • PEG 4000 Polyethylene Glyeol 4000

    PEG 4000 Polyethylene Glyeol 4000

    Aplikasi Utama: tablet, jaket film, pil, kapsul, supositoria lan sapanunggalane. Minangka proses produksi, plastisitas poliethelin glikol, kemampuane nambah kapasitas tablet kanggo ngeculake obat uga PEG (PEG4000 lan PEG6000) kanthi bobot molekul sing dhuwur banget migunani minangka adesif kanggo nggawe tablet. Polietilen glikol duwe permukaan mengkilap lan alus lan angel dirusak. Kajaba iku, sawetara PEGS (PEG4000 lan PEG6000) kanthi bobot molekul dhuwur bisa nyegah ikatan ...
  • Polyethylene Glyeol 6000

    Polyethylene Glyeol 6000

    Polyethylene glycol akeh digunakake ing pirang-pirang persiapan farmasi, kayata suntikan, preparat topikal, preparat ophthalmic, preparat oral lan rektum. Glikol poliethelin kelas padat bisa ditambah karo glikol polietilen cair kanggo nyetel viskositas kanggo salep topikal; campuran poliethelin glikol bisa digunakake minangka matriks supositoria; larutan banyu poliethelin glikol bisa digunakake minangka pitulung suspensi utawa kanggo nyetel viskositas media suspensi liyane; poliethelin glikol lan ...
  • Polyethylene Glyeol 1500

    Polyethylene Glyeol 1500

    Aplikasi Utama: Ointment, supositoria, krim. Amarga titik leleh sing luwih dhuwur lan macem-macem larut banyu, sing digunakake dhewe utawa dicampur karo pelarut liyane, polietilen glikol 1000-4000 bisa mbantu nggayuh kisaran leleh nalika wektu lan papan kanggo ngirit salaras karo sarat obat lan efek fisik. Iritasi saka suplemen matriks PEG kurang saka matrik minyak minyak tradisional. Metode Pengepakan: 50kg Plastik drum standar Standar Kualitas: Umur Bungkus CP2015: Telung ...
  • Polyethylene Glyeol 1000

    Polyethylene Glyeol 1000

    Aplikasi Utama: Ointment, supositoria, krim. Campuran polietilen glikol sing cocog duwe konsistensi tempel tartamtu (kayata campuran PEG300 lan PEG1500 kanthi jumlah sing padha), sifat kasebut nggawe kelarutan banyu luwih apik lan kompatibilitas sing apik karo obat liyane, mula bisa digunakake minangka substrat Ointment . Metode Pengepakan: 50kg Plastik drum standar Standar Kualitas: Umur Bungkus CP2015: Panyimpenan lan Transportasi Telung taun: Produk iki ora beracun, tahan api, minangka ...
  • PEG 600 Polyethylene Glyeol 600

    PEG 600 Polyethylene Glyeol 600

    Aplikasi utama: Bobot molekul Polyethylene glycol 600 luwih gedhe tinimbang poliethelin glikol 400 dene kelarutan gedhe ing banyu luwih cilik tinimbang bandhane. Polietilen glikol 400 minangka cairan lan kompatibilitas jembar karo macem-macem pelarut, dadi pelarut lan pelarut sing apik lan digunakake ing persiyapan cair, kayata larutan oral, tetes mata lan liya-liyane. Nalika minyak sayur ora cocog kanggo bahan pembawa bahan aktif, ...
  • Polyethylene Glyeol 400

    Polyethylene Glyeol 400

    Aplikasi utama: Polyethylene glycol 400 cocog kanggo nyiyapake kapsul sing empuk. Polietilen glikol 400 minangka cairan lan kompatibilitas jembar karo macem-macem pelarut, dadi pelarut lan pelarut sing apik lan digunakake ing persiyapan cair, kayata larutan oral, tetes mata lan liya-liyane. Nalika minyak sayur ora cocog kanggo bahan pembawa bahan aktif, poliethelin glikol minangka bahan pengganti sing disenengi amarga polietilen glikol ...