warta

  • What are the differences between Tween 80 and Tween 20?

    Apa bedane Tween 80 lan Tween 20?

    Ayo sinau babagan Tween 80 (uga dikenal kanthi jeneng Tween 80 utawa polysorbate 80) lan Tantara 20 (uga dikenal kanthi jeneng Tween 20) kanthi telung cara sing beda-beda. Sintesis antara 20: campuran poliethel ...
    Waca liyane
  • Application of silicone internal release agent in manufacturing industry

    Aplikasi agen rilis internal silikon ing industri manufaktur

    Suwe-suwe industri produk kasebut ngati-ati banget babagan aplikasi agen rilis internal silikon. Iki bisa uga ana gandhengane karo pangerten lan panggunaan produk sing beda. Ana sawetara kesalahpahaman babagan agen rilis ing silika gel One. Kanggo pengaruhe pri ...
    Waca liyane
  • In 2025, the global market value of carbomer is expected to increase to 10.34 billion yuan

    Ing taun 2025, nilai pasar global karbohidrat dijangka mundhak dadi 10,34 milyar yuan

    Potensi pasar karbohidrat Qingdao gedhe banget. Ditemokake yen sajrone limang taun sabanjure, bakal ana 10.34 milyar pasar yuan sing bakal dikembangake ing taun 2025. Sabanjure, ayo tututi bahan-bahan anyar Qingdao yinuoxin Carbomer minangka homopolymer asam akrilik, crosslinking utawa ikatan karo ...
    Waca liyane
  • What are the magical effects of carbomer?

    Apa efek magis saka karbohidrat?

    Kapom ana ing endi-endi ing saben dinane, apa sampeyan wis ngerteni? Dina iki kita bakal sinau babagan PENGGUNAAN kapom sing luar biasa iki karo Presiden Hu saka Inoxon New Materials. 1. Lindhungi kulit Kapok duwe efek protèktif sing jelas ing kulit awak manungsa, lan ana gandhengane karo kulit awak manungsa, ...
    Waca liyane
  • PEG series summary, do you want to know?

    Ringkesan seri PEG, sampeyan pengin ngerti?

    Peg-200: Bisa digunakake minangka medium kanggo sintesis organik lan operator panas kanthi sarat sing luwih dhuwur. Bisa digunakake minangka humectant, pelarut sing nambah uyah anorganik lan regulator viskositas ing industri kimia saben dina. Digunakake minangka agen pelembut lan antistatik ing industri tekstil; Digunakake minangka wetting ag ...
    Waca liyane
  • Understand the advantages of polyethylene glycol performance, for the production of a good foundation!

    Ngerteni kaluwihan kinerja poliethelin glikol, kanggo produksi pondasi sing apik!

    Polyethylene glycol (PEG) minangka polimer etilena oksida lan banyu. Iki minangka serpihan parafin putih utawa bubuk sing padhet, ora ambu utawa ambune ora enak. Ora beracun, ora ngganggu, nduweni kelarutan banyu sing apik, lan kompatibilitas sing apik karo akeh komponen organik. Dheweke akeh digunakake ing kosmetik ...
    Waca liyane