warta

Suwe-suwe industri produk kasebut ngati-ati banget babagan aplikasi agen rilis internal silikon. Iki bisa uga ana gandhengane karo pangerten lan panggunaan produk sing beda
Ana sawetara kesalahpahaman babagan agen pelepasan gel silika
Siji Kanggo pengaruhe materi cetak, gampang nyebabake nambahake wektu cetak.
Kaloro. Nyiyapake produk ikatan kanggo tikar lantai, nyebabake adhesi sing kurang.
3. Tampilan produk gampang ngasilake bintik-bintik sing padhang ing permukaan.
4. Gampang nyebabake es.
Minangka asil saka wong sing mblusukake ing ndhuwur, asring ketinggalan kesempatan kasebut, amarga wedi lan ora digunakake maneh, asil kinerja agen pelepas silikon sing ora apik ora bisa digunakake. Kasunyatane, panggunaan jangka panjang agen peluncuran internal bakal nggawe film geser bobot entheng ing cetakan, lan produk kasebut gampang di demo, utamane kanggo produk silikon sing angel dienggo. Panganggone agen rilis internal sing apik banget bisa nambah efisiensi produksi, nanging wektu iki ora suwe, eksperimen kasebut mbutuhake wektu pambandhing sing cukup.
Faktor ing ngisor iki kudu dikuasai nalika nggunakake agen cetakan cetakan internal silikon kanggo nemtokake rincian:
Siji Pilihan bahan baku gel silika ora bakal murko kanthi murah. (bahan baku sing murah, sanajan ora ana masalah ing bahan kasebut, bisa uga ora stabil amarga proses pembuangan lan proses pamrosesan sing cekak.)
Pilihan agen disulfida kudu bener, stabilitas luwih apik (ana bahan liya kanthi kemurnian rendah, luwih cepet produk dimasak, luwih apik, nanging luwih stabil saya apik)
3. Aja nganti ekstrem. (amarga ora akeh isi belerang, utamane pilihan agen pangobatan cepet, permukaané apik banget. Nyatane, kurva vulkanisasi durung rampung, mula bakal ana frost, sing bisa uga ora dadi sebab internal peeling.)
4. Gunakake jumlah sing cocog. (iku mung tambahan, dudu peran utama. Pemanfaatan bahan baku, bahan tambahan, lan teknologi pangolahan bakal nggambarake regane.)news_img


Wektu kiriman: Nov-11-2020