warta

Potensi pasar karbohidrat Qingdao gedhe banget. Ditemokake manawa ing limang taun sabanjure, bakal ana 10.34 milyar pasar yuan sing bakal dikembangake ing taun 2025. Sabanjure, ayo tututi bahan-bahan anyar Qingdao yinuoxin
Carbomer minangka homopolymer asam akrilik, silang utawa ikatan karo sawetara ether poli allyl. Senyawa iki biasane bubuk putih, digunakake minangka agen penebalan lan penstabil emulsi. Iki misuwur amarga aplikasi ing industri kosmetik lan duwe aplikasi praktis ing bidang kesehatan lan kesehatan. Akeh agensi percaya manawa kabeh jinis bahan kimia sehat banget, sanajan sawetara zat sing digunakake kanggo netralake pH bisa uga bermasalah.
Ing sawetara taun kepungkur, pasar karbom global tuwuh kanthi cepet, kanthi rata-rata tingkat pertumbuhan taunan 11,98. Pendapatan global Kapom udakara 736 yuta dolar AS, lan volume penjualane udakara 57600 ton.
Klasifikasi karbomer kalebu karbomer 940, karbom 980, kapom 934, lsp. Lan proporsi karbomer 940 ing taun 2018 udakara 37.
Carbomer digunakake ing obat-obatan, perawatan pribadi lan kosmetik. Carbomer digunakake kanggo perawatan pribadi lan kosmetik, udakara 54%.
Wilayah Asia Pasifik minangka negara konsumen kanthi pangsa pasar meh 55,4. Kajaba iku, Amerika Utara lan Eropa duwe proporsi sing padha, masing-masing 14,3 lan 17,8 ing pasar konsumen
Potensi pangembangan pasar pancen gedhe. Apa sampeyan wis ngerteni kesempatan pasar karbohidrat? Produsen utama Qingdao kapom nampani sampeyan ngunjungi perusahaan lan ngrembug prekara kerja sama.

news_img


Wektu kiriman: Nov-11-2020