warta

newsAyo sinau babagan Tween 80 (uga dikenal kanthi jeneng Tween 80 utawa polysorbate 80) lan Tween 20 (uga dikenal minangka T antar 20) kanthi telung cara
1。 Sintesis Tantaran 80 adhedhasar polimerisasi sorbitol monooleate lan etilena oksida tanpa jenuh. Sintesis antara 20: campuran poliethelin glikol lan bagean polietilen glikol. Tween 80 minangka jinis surfaktan nonolik polol, sing umume digunakake polysorbate. Iki digunakake kanthi akeh ing persiapan cair, semi-padhet lan padhet, kayata emulsi O / W, solubilizer, agen wetting, dispersant lan stabilizer.
2. Antarane 20 panggunaan: kanggo kondensasi disk lan etilena oksida, amarga molekul kasebut duwe klompok polyoxyethylene hidrofilik sing luwih akeh, saengga nduweni hidrofilisitas sing kuat, minangka deterjen non-ionik. Umume digunakake minangka emulsifier O / W, bisa digunakake bebarengan karo rolas alkil sulfat utawa emulsifier jinis span kanggo nambah stabilitas emulsi. Uga bisa digunakake minangka solubilizer kanggo sawetara obatan. Karakter Antarane 80: nilai peroksida Tween 80 ora luwih saka 10, yaiku kuning cahya nganti cairan viskositas oranye; wis rada ambune. Rasane rada pait, ana rasa anget. Iki larut ing banyu, etanol, metanol utawa etil asetat, nanging larut ing minyak mineral.
Characteristics of Tween 20: Tween 20 is a yellow or amber transparent oily liquid, with a special smell and weak bitter taste. The relative density is 1.01, boiling point & gt; 100 ° C, flash point 321 ° C, refractive index 1.472, viscosity (25 ° C) 0.25 ー 0.40 passec.


Wektu kiriman: Nov-11-2020