Produk

Peg200 Polyethylene Glycol 200

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Peg200 Polyethylene Glycol 200

Peg-200:Bisa digunakake minangka medium kanggo sintesis organik lan operator panas kanthi sarat sing luwih dhuwur. Bisa digunakake minangka humectant, pelarut sing nambah uyah anorganik lan regulator viskositas ing industri kimia saben dina. Digunakake minangka agen pelembut lan antistatik ing industri tekstil; Digunakake minangka agen pembasahan ing industri kertas lan industri pestisida. Pelumas, kelembapan, dispersibilitas, perekat, agen antistatik lan empuk sing apik banget; Aplikasi: Bahan kimia saben dina: pengawet pasta gigi, produk perawatan pribadi; Reresik industri: minyak pelumas kanggo pamrosesan logam, reresik; Pembungkus kertas lan kemasan: plastikisasi adesif, pelembut, lan pengemulsi tekstil.
Polietilen glikol lan polietilen glikol asam lemak ester digunakake ing industri kosmetik lan industri farmasi. Polyethylene glycol duweni sifat sing apik banget, kayata kelarutan banyu, ora gampang owah, inersia fisiologis, kalem, pelincir, wetting, kelembutan lan aftertaste sing nyenengake. Pecahan bobot molekul polyethylene glycol sing beda bisa dipilih kanggo ngganti viskositas, hygroscopicity lan mikrostruktur produk. Polyethylene glycol (Mr <2000) kanthi bobot molekul sing cukup sithik cocog kanggo agen pembasahan lan regulator konsistensi. Iki digunakake ing krim, losion, pasta gigi lan krim cukur. Iki uga ditrapake kanggo produk rambut sing ora dicuci, menehi rambut dadi kilap. Polyethylene glycol (Mr> 2000) kanthi bobot molekul sing cukup dhuwur cocog kanggo lipstik, tongkat deodorant, sabun, sabun cukur, pondasi lan kosmetik. Antarane agen pembersih, poliethelin glikol uga digunakake minangka agen sing nolak lan agen penebalan. Ing industri farmasi, digunakake minangka matrik salep, emulsi, salep, losyen lan supositoria. Glycol polietilen sing kasedhiya kanthi komersial (kayata poliethelin glikol, NF, Dow Chemical Co.) luwih cocog kanggo kosmetik. Penerapan methoxypolyethylene glycol lan polipropilena glikol padha karo poliethelin glikol.

Indikator teknis

Spesifikasi

Penampilan (25 ℃)

Colorandlustre

Pt-Co

Nilai Hydroxylvalue

mgKOH / g

Bobot molekul

Titik solidifikasi ℃

Kandhungan banyu (%)

Nilai PH

Solusi banyu 1%)

PEG-200

Cairan transparan tanpa warna

≤20

510 ~ 623

180 ~ 220

-

≤0.5

5.0 ~ 7.0

Ujar: perusahaan kita uga nyedhiyakake macem-macem jinis produk seri Carbopol.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita