Produk

  • Carbomer934P

    Carbomer934P

    Jeneng Kimia: Struktur Molekul Resin Asam Polyacrylic Link: - [-CH2-CH-] N-COOH. Konten Kelembapan%: ≤2.0% Viskositas: 29400 ~ 39400 mPa.s Asam karboksilat% Konten: 56.0—68.0% Logam Heavy (ppm): ≤20ppm Pelarut Sisa%: ≤60 ppm Karakteristik: Nduwe stabilitas permanen ing viskositas dhuwur , lan luwih cocog kanggo administrasi oral amarga pelarut residual. Rentang Aplikasi: Lisan, lisan administrasi lan sistem pangiriman anyar, ...
  • Carbomer974

    Carbomer974

    Produk iki minangka asam akrilik sing diikat karo allyl sukrosa utawa polenta ether pentaerythritol allyl eter. Miturut produk garing, isi klompok asam karboksilat (- COOH) kudu 56,0% - 68,0%. Jeneng Kimia: Struktur Molekul Resin Asam Polyacrylic Link: - [-CH2-CH-] N-COOH Katon: Wêdakakêna longgar putih Nilai PH: 2.5-3.5 Konten lembab%: ≤2.0% Viskositas: 30000 ~ 40000 mPa.s Carboxylic Isi asam%: 56.0—68.0% Logam Heavy (ppm): Pelarut Sisa ≤20ppm%: ≤20ppm Karakteristik: ...
  • Polyethylene Glyeol 200

    Polyethylene Glyeol 200

    Komposisi Kimia: kondensat etilena oksida Tipe: nonionik Spesifikasi: PEG200, 300, 400, 600, 800, 1000, 1500, 2000, 3000, 4000, 6000, 8000 Aplikasi Utama: Cairan oral utamane digunakake kanggo larutan lisan lan pelarut cair liyane, utamane nduweni kelarutan sing apik kanggo propolis sing ana ing produk perawatan seri propolis, kayata propolis oral, kapsul alus lan liya-liyane. Metode Kemasan: Drum plastik plastik 50kg Umur rak: Telung taun Standar Kualitas: Panyimpenan CP2015 a ...
  • Polyethylene Glyeol 300 PEG 300

    Polyethylene Glyeol 300 PEG 300

    Aplikasi Utama: Produk iki ora beracun, ora iritasi lan nduweni kelarutan banyu, kompatibilitas, pelumasan, adhesi lan stabilitas termal sing apik. Dadi, seri PEG-300 cocog kanggo nyiyapake kapsul alus. Iki nduweni kompatibilitas sing jembar karo macem-macem pelarut, dadi pelarut lan pelarut sing apik lan digunakake ing persiyapan cair, kayata solusi oral, tetes mata, lan liya-liyane. Standar: Panyimpenan CP2015 lan ...
  • PEG 4000 Polyethylene Glyeol 4000

    PEG 4000 Polyethylene Glyeol 4000

    Aplikasi Utama: tablet, jaket film, pil, kapsul, supositoria lan sapanunggalane. Minangka proses produksi, plastisitas poliethelin glikol, kemampuane nambah kapasitas tablet kanggo ngeculake obat uga PEG (PEG4000 lan PEG6000) kanthi bobot molekul sing dhuwur banget migunani minangka adesif kanggo nggawe tablet. Polietilen glikol duwe permukaan mengkilap lan alus lan angel dirusak. Kajaba iku, sawetara PEGS (PEG4000 lan PEG6000) kanthi bobot molekul dhuwur bisa nyegah ikatan ...
  • Carbomer1342

    Carbomer1342

    Carbopol, uga dikenal minangka karbomer, minangka resin silang akrilik sing disambung karo asam akrilik dening pentaerythritol lan liya-liyane. Iki minangka regulator reologi sing penting banget. Sawise netralake, Carbomer minangka matriks gel sing apik banget kanthi penebalan, penundaan lan panggunaan penting liyane. Wis proses sing gampang lan stabilitas sing apik. Iki digunakake kanthi akeh ing emulsi, krim lan gel. Jeneng Kimia: Struktur Molekul Resin Asam Polyacrylic Link: - [-CH2-CH-] N-COOH Katon: powde longgar putih ...
  • Carbomer971

    Carbomer971

    Jeneng Kimia: Struktur Molekul Resin Asam Polyacrylic Berkaitan: - [-CH2-CH-] N-COOH Katon: Wêdakakêna longgar putih Nilai PH: 2.5-3.5 Konten Kelembapan%: ≤2.0% Viskositas: 2000 ~ 11000 mPa.s Karboksilat Konten Asam%: 56.0—68.0% Logam Berat ppm: Pelarut Sisa ≤20ppm%: ≤60ppm Dosis sing disaranake Carbopol 971: 0,2-1,0% Elektrolit sing ngemot emulsi perawatan kulit, krim, gel transparan sing ngemot alkohol, gel perawatan kulit transparan, tata rambut gel, sampo lan gel shower. Karakteristik ...
  • Carbomer941

    Carbomer941

    Carbopol 941: aliran dawa, viskositas sithik, kejelasan tinggi, resistensi moderat tumrap resistensi ion lan geser, cocok kanggo gel lan emulsi. Jeneng Kimia: Struktur Molekul Resin Asam Polyacrylic Berkaitan: - [-CH2-CH-] N-COOH Katon: bubuk longgar putih Nilai PH: 2.5-3.5 Konten Kelembapan%: ≤2.0% Viskositas: 4000 ~ 11000 mPa.s Karboksilat Konten Asam%: 56.0—68.0% Logam Heavy (ppm): Pelarut Sisa ≤20ppm%: ≤0.2% Produk Lntroduksi Produk kasebut minangka polimer akrilik kanthi salib eter poli ...
  • Carbomer940

    Carbomer940

    Carbopol, uga dikenal minangka karbomer, minangka resin silang akrilik sing disambung karo asam akrilik dening pentaerythritol lan liya-liyane. Iki minangka regulator reologi sing penting banget. Sawise netralake, Carbomer minangka matriks gel sing apik banget kanthi penebalan lan penundaan. Iki gampang, stabil lan digunakake ing emulsi, krim lan gel. Jeneng Kimia: Struktur Molekul Resin Asam Polyacrylic Berkaitan: - [-CH2-CH-] N-COOH Katon: bubuk bubuk putih Nilai PH: 2.5-3.5 Konten Kelembapan%: ≤2.0% ...
  • Carbomer934

    Carbomer934

    Carbopol 934: resin asam polyacrylic silang, sistem pangiriman obat lokal, stabil ing viskositas dhuwur, digunakake kanggo gel, emulsi lan suspensi. Jeneng Kimia: Struktur Molekul Resin Asam Polyacrylic Link: - [-CH2-CH-] N-COOH Katon: Wêdakakêna longgar putih Nilai PH: 2.5-3.5 Konten Kelembapan%: ≤2.0% Viskositas: 30000 ~ 40000 mPa.s Carboxylic Konten Asam%: 56,0—68,0% Logam Heavy (ppm): Pelarut Sisa ≤20ppm%: .20,2% Karakteristik: Efek kenthel iku apik, lan ...
  • Polyethylene Glyeol 6000

    Polyethylene Glyeol 6000

    Polyethylene glycol akeh digunakake ing pirang-pirang persiapan farmasi, kayata suntikan, preparat topikal, preparat ophthalmic, preparat oral lan rektum. Glikol poliethelin kelas padat bisa ditambah karo glikol polietilen cair kanggo nyetel viskositas kanggo salep topikal; campuran poliethelin glikol bisa digunakake minangka matriks supositoria; larutan banyu poliethelin glikol bisa digunakake minangka pitulung suspensi utawa kanggo nyetel viskositas media suspensi liyane; poliethelin glikol lan ...
  • Carbomer980

    Carbomer980

    Carbomer 980 minangka bahan karbomer sing umume digunakake. Carbomer minangka polimer molekul sukulele asam akrilik sukrosa utawa eter pentaerythritol allyl. Biasane bubuk bubuk asam mikro putih sing longgar. Bisa ngasilake penebalan efisiensi dhuwur kanthi dosis sing sithik, saengga bisa ngasilake viskositas lan sifat emulsi, krim, gel, lan transdermal. Sipat karbohidrat beda beda-beda. Model sing beda nggambarake viskositas sing beda, mula ...