Produk

Polyethylene Glycol 4000 Peg4000

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

IMG20180320120451PEG-4000 digunakake ing tablet, kapsul, film, pil tetes, supositoria, lsp.
PEG-4000 lan 6000 digunakake minangka bahan baku industri apotek, nyiyapake supositoria lan tempel, agen pelapis ing industri kertas kanggo nambah lilin lan kelancaran kertas, aditif ing industri karet kanggo nambah pelumasan lan plastisitas produk karet, nyuda konsumsi daya ing pangolahan lan ndawakake umur produk karet.
Bisa digunakake minangka matriks ing industri obat lan kosmetik kanggo nyetel viskositas lan titik leleh, pelumas lan bahan pendingin ing industri pamrosesan karet lan logam, dispersant lan emulsifier ing industri pestisida lan pigmen, agen antistatik lan pelumas ing industri tekstil.
Amarga plastisitas PEG lan kemampuan ngeculake obat-obatan, PEG bobot molekul dhuwur (PEG4000, PEG6000, peg8000) migunani banget minangka adesif kanggo pabrik tablet. Peg bisa nggawe permukaan tablet mengkilap lan alus, lan ora gampang rusak. Kajaba iku, PEG bobot molekul dhuwur cilik (PEG4000, PEG6000, peg8000) bisa nyegah adhesi ing antarane tablet ditutupi gula lan ing antarane botol.

Indikator teknis

Spesifikasi

Penampilan (25 ℃)

Colorandlustre

Pt-Co

Nilai Hydroxylvalue

mgKOH / g

Bobot molekul

Titik solidifikasi ℃

Kandhungan banyu (%)

Nilai PH

Solusi banyu 1%)

PEG-4000

Susu Putih padhet

≤20

26 ~ 32

3500 ~ 4400

53 ~ 54

≤0.5

5.0 ~ 7.0

Kinerja Lan Aplikasi

Serangkaian produk iki biasane larut ing banyu lan macem-macem pelarut organik, nanging ora larut ing hidrokarbon alifatik, benzena, etilena glikol, lsp. Ora bakal hidrolisis lan rusak. Nduweni stabilitas, pelumasan, kelarutan banyu, retensi kelembapan, adhesi lan stabilitas termal sing apik banget. Mula, minangka pelumas, pelembab, penyebar, perekat, agen ukuran, lsp., Ing apotek, kosmetik, karet, plastik, serat kimia, nggawe kertas, cat, elektroplating, pestisida, pamrosesan logam, pamrosesan panganan lan industri liyane wis akeh digunakake.
Spesifikasi Pengepakan:kemasan larutan galvanis 230kg cair asli Kemasan kantong kertas Kraft 25kg Asli.
Panyimpenan:Produk iki bisa diangkut miturut Bahan Kimia Umum. Simpen ing panggonan sing garing lan berventilasi kanggo nyegah sinar srengenge lan udan.
Ujar:perusahaan kita uga nyedhiyakake macem-macem jinis produk seri PEG.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita