Produk

Polyethylene Glycol 6000 Peg6000

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

IMG20180320115916

Polietilen glikol 6000 disiapake kanthi polimerisasi etilen glikol cair ing suhu dhuwur, tekanan dhuwur utawa tekanan kurang.
Polyethylene glycol 6000 (PEG-6000) Jeneng Inggris: macrogol 6000-992 produk iki minangka campuran etilena oksida lan polikondensasi banyu, rumus molekul yaiku ho (CH2CH2O) NH, ing endi kalebu rata-rata jumlah oksitilin.
watake
Produk iki flake padat waxy putih utawa bubuk granular, rada mambu. Produk kasebut larut ing banyu utawa etanol, nanging ora larut ing eter. Titik beku produk iki (Apendiks VI d) yaiku 53 ~ 58 ℃. Viskositas njupuk 25.0g produk iki, lebokake ing botol ukuran 100 ml, tambahkan banyu kanggo larut lan encer skala, goyangake kanthi becik, gunakake viscometer Pinker kanthi diameter njero 1.0mm kanggo nemtokake miturut ukum (Apendiks VI g metode 1 ). Viskositas kinematik ing 40 ℃ yaiku 10.5-16.5mm <2> / s.

Keamanan
Kurang iritasi ing kulit lan mripat, lan angel diserep dening saluran gastrointestinal sawise administrasi oral, lan keracunan kasebut sithik banget. Injeksi 5% (massa) larutan banyu saka poliethelin oksida menyang mripat saka terwelu mung nyebabake kobongan. PEO ora ana pengaruhe tumrap tingkat kematian iwak, crab, Anemone, urang utawa alga. Resin lan larutan banyu beracun kurang, lan aman digunakake lan ditangani. Administrasi Pangan lan Obat-obatan AS (FDA) wis nyetujoni panggunaan resin solusi banyu polietilen oksida kanggo kemasan panganan khusus lan aditif langsung bir.

mriksa
Bobot rata-rata molekul produk iki udakara 12,5g, sing ditimbang kanthi akurat. Lebokake menyang labu kerucut 250ml nganggo stopper, tambahkan pyridine 25ml, panas dadi larut, lan adhem. Miturut metode polietilen glikol 400, diwiwiti saka "larutan pyridine sing ditambahake karo anhidrida phthalic tepat", bobot molekul rata-rata kudu 5400-7800. Asam, kajelasan lan warna larutan, lan residu sing diobong bakal dipriksa miturut metode sing ditemtokake ing poliethelin glikol 400.

Indikator teknis

Spesifikasi

Penampilan (25 ℃)

Colorandlustre

Pt-Co

Nilai Hydroxylvalue

mgKOH / g

Bobot molekul

Titik solidifikasi ℃

Kandhungan banyu (%)

Nilai PH

Solusi banyu 1%)

PEG-6000

Susu Putih padhet

≤20

17.5 ~ 20

5500 ~ 7000

54 ~ 60

≤0.5

5.0 ~ 7.0

Ujar: perusahaan kita uga nyedhiyakake macem-macem jinis produk seri PEG.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita