Produk

Polyethylene Glyeol 300 PEG 300

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi Utama:Produk iki ora beracun, ora iritasi lan nduweni kelarutan banyu, kompatibilitas, pelumasan, adhesi lan stabilitas termal sing apik. Dadi, seri PEG-300 cocog kanggo nyiyapake kapsul alus. Iki nduweni kompatibilitas sing jembar karo macem-macem pelarut, mula dadi pelarut lan pelarut sing apik lan digunakake ing persiyapan cair, kayata larutan oral, tetes mata, lsp.

Metode Pengepakan:Drum plastik 50kg 

Beting: Telung taun     

Standar Kualitas: CP2015
Panyimpenan lan transportasi: Produk iki ora beracun, tahan api, minangka pangiriman bahan kimia umum, disegel lan disimpen ing panggonan sing garing.

Aplikasi Biomedis

Glycol poliethelin medis uga dikenal minangka poliethelin oksida (PEO). Polieter linear dipikolehi kanthi polimerisasi pembukaan dering etilena oksida. Aplikasi utama ing bidang biomedis yaiku:
1. Solusi lensa kontak. Viskositas larutan banyu polietilen glikol sensitif karo tingkat geser lan bakteri ora gampang tuwuh ing poliethelin glikol.
2. pelumas sintetis. Polimer kondensasi etilena oksida lan banyu. Kanggo nyiyapake matrik salep obat sing larut ing banyu, bisa uga digunakake minangka pelarut asam asetilsalisilat, kafein, nimodipine lan obat-obatan larut liyane kanggo persiapan injeksi.
3. Pangiriman obat lan operator enzim sing ora bergerak. Nalika larutan banyu poliethelin glikol ditutupi lapisan njaba pil, difusi obat ing pil bisa dikontrol kanggo nambah khasiat.
4. Modifikasi permukaan polimer medis. Kompatibilitas bahan polimer medis sing ana gandhengane karo getih bisa ditambah kanthi adsorpsi, penylametan, lan campuran copolymer amphiphilic sing ngemot polietilen glikol ing lumahing bahan polimer medis.
5. Gawe film kontrasepsi alkanol.
6. Preparasi poliuretan antikoagulan hidrofilik.
7. Polyethylene glycol 4000 minangka laxative osmotic, sing bisa nambah tekanan osmosis, nyerep banyu, nglemesake bangku, nambah volume, lan ningkatake peristalsis usus lan pembuangan air besar.
8. Detektif lekukan. Polyethylene glycol digunakake minangka komponen fiksure denture amarga sifat ora beracun lan gelling.
9. PEG 4000 lan PEG 6000 umume digunakake kanggo ningkatake fusi sel utawa fusi protoplast lan mbantu organisme (kayata ragi) nyerep DNA sajrone transformasi. Peg bisa nyedhot banyu ing larutan, mula uga digunakake kanggo musatake larutan kasebut.
10. Ing eksperimen sinau molekul protein, kita bisa nggawe simulasi lingkungan sing rame ing vivo kanggo verifikasi pengaruh lingkungan akeh ing struktur protein

Indikator Teknis

 

Spesifikasi Penampilan (25 ℃) ColorandlustrePt-Co Nilai HydroxylvaluemgKOH / g Bobot molekul Titik solidifikasi ℃ Kandhungan banyu (%) Nilai PHSolusi banyu 1%)
PEG-300 Cairan transparan tanpa warna ≤20 340 ~ 416 270 ~ 330 - ≤0.5 5.0 ~ 7.0

Ujar: perusahaan kita uga nyedhiyakake macem-macem jinis produk seri PEG.

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita