Produk

  • T-80Doc1

    T-80Doc1

    Sumber (formula) Lan Polyoxyethylene Standar 20 Sorbitan Monooleate Polyoxyethylene dehydrated sorbitol monooleate, diarani polysorbate-80, minangka senyawa organik kanthi formula kimia c24h44o6 (C2H4O) n. Larut ing banyu, larut ing etanol, minyak sayur, etil asetat, metanol, toluena, ora larut ing minyak mineral. Gelatin ing suhu sithik lan pulih sawise dadi panas. Arum banget lan rada pait. Iki asring digunakake minangka surfaktan. Properti Produk iki ...