Produk

  • Carbopol 10

    Carbopol 10

    Jeneng: Carbomer Carbopol Carbomer 10 minangka wêdakakêna putih, asam polakrilat silang sing dipolimerisasi ing sistem cosolvent sing disenengi toksikologis. Sifat mandhiri dhewe lan low dusting dadi gampang digunakake kanggo proses sing efisien. Iki minangka modifikasi rheologi sing efisien banget sing bisa nyedhiyakake viskositas lan bentuk gel sing jelas utawa gel hidrokar alkohol lan krim. Aliran cekak, sifat non-drip iku cocog kanggo aplikasi kayata gel sing jelas, ...
  • Polyethylene Glycol 8000 Peg 8000

    Polyethylene Glycol 8000 Peg 8000

    Komposisi kimia Kondensasi etilena oksida Tipe Nonionic CAS 25322-68-3 Indikator teknis Spesifikasi Penampilan (25 ℃) ColorandlustrePt-Co HydroxylvaluemgKOH / g Bobot molekul Titik solidifikasi content Isi banyu (%) Nilai PH1% Larutan banyu que PEG-200 Cairan transparan tanpa warna Color 20 510 ~ 623 180 ~ 220 - ≤0.5 5.0 ~ 7.0 PEG-300 Cairan transparan tanpa warna ≤20 340 ~ 416 270 ~ 330 - ≤0.5 5.0 ~ 7.0 PEG-400 Cairan transparan tanpa warna ≤20 255 ~ 312 360 ~ 440 4 ~ 10 ≤0.5 5.0 ~ 7.0 ...
  • Polyethylene Glycol 4000 Peg4000

    Polyethylene Glycol 4000 Peg4000

    PEG-4000 digunakake ing tablet, kapsul, film, pil ngeculake, supositoria, lsp. PEG-4000 lan 6000 digunakake minangka bahan bakar ing industri farmasi, persiapan supositoria lan tempel, agen pelapis ing industri kertas kanggo nambah gencar lan lancar kertas , aditif ing industri karet kanggo nambah pelumasan lan plastisitas produk karet, nyuda konsumsi daya kanggo ngolah lan nambah umur layanan produk karet. Bisa digunakake minangka matriks ing industri obat lan kosmetik kanggo adju ...
  • Carbopo 1342

    Carbopo 1342

    Jeneng: Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Carbomer1342 Carbopol1342 minangka kopolimer akrilat sing ana gandhengane kanthi hidrofobik. Nduweni properti arus kenthel sing dawa, menehi kenthel banget lan nundha kemampuan utamane ing sistem surfaktan lan mbentuk gel sing jelas. Properti iki ndadekake produk kasebut cocog banget kanggo solusi banyu utawa dispersi sing ngemot uyah larut. Kajaba iku, wis nambah kompatibilitas kanggo nambah lan menehi nilai ...
  • Mold Yijie R-90 Internal Additive Mold Release Agent Series

    Seri Agen Rilis Cetakan Aditif internal Yijie R-90

    Komposisi: campuran sabun logam saka surfaktan sintetik Tampilan eksternal: bubuk putih utawa partikel Periode panyimpenan: rong taun Paket: Kertas komposit Kraft tas kertas anyaman Berat Bersih: 25 kg / tas Tipe karet sing ditrapake Karet alam (NR), karet butadiena (BR ), Karet Styrene-Butadiene (SBR), Karet Isoprene (IR), Karet Neoprene (CR), Karet Butil (IIR), EPDM, karet polietilen klorosulfonat (CSM), Fluororubber (FKM), karet nitril (NBR) lan karet daur ulang bisa ditrapake kanggo ban a ...
  • Carbomer934P

    Carbomer934P

    Jeneng Kimia: Struktur Molekul Resin Asam Polyacrylic Link: - [-CH2-CH-] N-COOH. Konten Kelembapan%: ≤2.0% Viskositas: 29400 ~ 39400 mPa.s Asam karboksilat% Konten: 56.0—68.0% Logam Heavy (ppm): ≤20ppm Pelarut Sisa%: ≤60 ppm Karakteristik: Nduwe stabilitas permanen ing viskositas dhuwur , lan luwih cocog kanggo administrasi oral amarga pelarut residual. Rentang Aplikasi: Lisan, lisan administrasi lan sistem pangiriman anyar, ...
  • Carbomer974

    Carbomer974

    Produk iki minangka asam akrilik sing diikat karo allyl sukrosa utawa polenta ether pentaerythritol allyl eter. Miturut produk garing, isi klompok asam karboksilat (- COOH) kudu 56,0% - 68,0%. Jeneng Kimia: Struktur Molekul Resin Asam Polyacrylic Link: - [-CH2-CH-] N-COOH Katon: Wêdakakêna longgar putih Nilai PH: 2.5-3.5 Konten lembab%: ≤2.0% Viskositas: 30000 ~ 40000 mPa.s Carboxylic Isi asam%: 56.0—68.0% Logam Heavy (ppm): Pelarut Sisa ≤20ppm%: ≤20ppm Karakteristik: ...
  • Polyethylene Glyeol 200

    Polyethylene Glyeol 200

    Komposisi Kimia: kondensat etilena oksida Tipe: nonionik Spesifikasi: PEG200, 300, 400, 600, 800, 1000, 1500, 2000, 3000, 4000, 6000, 8000 Aplikasi Utama: Cairan oral utamane digunakake kanggo larutan lisan lan pelarut cair liyane, utamane nduweni kelarutan sing apik kanggo propolis sing ana ing produk perawatan seri propolis, kayata propolis oral, kapsul alus lan liya-liyane. Metode Kemasan: Drum plastik plastik 50kg Umur rak: Telung taun Standar Kualitas: Panyimpenan CP2015 a ...
  • Polyethylene Glyeol 300 PEG 300

    Polyethylene Glyeol 300 PEG 300

    Aplikasi Utama: Produk iki ora beracun, ora iritasi lan nduweni kelarutan banyu, kompatibilitas, pelumasan, adhesi lan stabilitas termal sing apik. Dadi, seri PEG-300 cocog kanggo nyiyapake kapsul alus. Iki nduweni kompatibilitas sing jembar karo macem-macem pelarut, dadi pelarut lan pelarut sing apik lan digunakake ing persiyapan cair, kayata solusi oral, tetes mata, lan liya-liyane. Standar: Panyimpenan CP2015 lan ...
  • PEG 4000 Polyethylene Glyeol 4000

    PEG 4000 Polyethylene Glyeol 4000

    Aplikasi Utama: tablet, jaket film, pil, kapsul, supositoria lan sapanunggalane. Minangka proses produksi, plastisitas poliethelin glikol, kemampuane nambah kapasitas tablet kanggo ngeculake obat uga PEG (PEG4000 lan PEG6000) kanthi bobot molekul sing dhuwur banget migunani minangka adesif kanggo nggawe tablet. Polietilen glikol duwe permukaan mengkilap lan alus lan angel dirusak. Kajaba iku, sawetara PEGS (PEG4000 lan PEG6000) kanthi bobot molekul dhuwur bisa nyegah ikatan ...
  • Carbomer1342

    Carbomer1342

    Carbopol, uga dikenal minangka karbomer, minangka resin silang akrilik sing disambung karo asam akrilik dening pentaerythritol lan liya-liyane. Iki minangka regulator reologi sing penting banget. Sawise netralake, Carbomer minangka matriks gel sing apik banget kanthi penebalan, penundaan lan panggunaan penting liyane. Wis proses sing gampang lan stabilitas sing apik. Iki digunakake kanthi akeh ing emulsi, krim lan gel. Jeneng Kimia: Struktur Molekul Resin Asam Polyacrylic Link: - [-CH2-CH-] N-COOH Katon: powde longgar putih ...
  • Carbomer971

    Carbomer971

    Jeneng Kimia: Struktur Molekul Resin Asam Polyacrylic Berkaitan: - [-CH2-CH-] N-COOH Katon: Wêdakakêna longgar putih Nilai PH: 2.5-3.5 Konten Kelembapan%: ≤2.0% Viskositas: 2000 ~ 11000 mPa.s Karboksilat Konten Asam%: 56.0—68.0% Logam Berat ppm: Pelarut Sisa ≤20ppm%: ≤60ppm Dosis sing disaranake Carbopol 971: 0,2-1,0% Elektrolit sing ngemot emulsi perawatan kulit, krim, gel transparan sing ngemot alkohol, gel perawatan kulit transparan, tata rambut gel, sampo lan gel shower. Karakteristik ...