Produk

  • Span

    Span

    I. Ester asam lemak Sorbitan (Span) minangka surfaktan non-ionik babagan gugus asam lemak minangka bagean hidrofobik lan gugus sorbitan minangka bagean hidrofilik. Polyoxyethylene (20) ester asam lemak sorbitan (Tween) minangka surfaktan non-ionik babagan gugus asam lemak minangka bagean hidrofobik lan klompok eter polietilen sorbitan sorbitan minangka bagean hidrofilik. Ⅱ. Standar Kualitas (Polysorbate-80 bakal tundhuk karo CP2015 Standar, lan seri liyane bakal tundhuk karo Standar USP32) ...